Til salgs

Til salgs


     Ønsker å kjøpe hamser fra oss må du lese gjennom "kjøpsinformasjon" før du sender en mail til Gullskogenhamster@hotmail.com. 
 


*************************************


Aktuelt:

Vi har ingen hamstre for salg akkurat nå, men planlegger to kull, se "Planlagte kull" for mer informasjon.


Ta kontakt ved interesse. 


*************************************


Dersom det ikke er ledige hamsterunger for salg akkurat nå, er det alltid mulig å sette seg opp på venteliste for å få velge før andre interessenter ved førstkommende eller annet ønsket kull. Gi meg beskjed, så skriver jeg deg opp.

Gullskogen har flere planlagte kull, se info her:

*************************************

Ønsker du å gi en voksen hamster et nytt hjem?


Gullskogen vil til tider ha voksne hamstre som søker nye hjem da de er ferdige i avl hos oss. Ta kontakt for informasjon om aktuelle omplasseringer. 

Vil du ha hamster på fôravtale?


Gullskogen tilbyr muligheten for å ha hamster på fôravtale. Dette innebærer at du som fôrvert får en hamster "gratis" der du kun betaler daglige utgifter mot at jeg kan benytte denne i avl. Etter at jeg er ferdig med å benytte denne i avl, blir eierskap overført til fôrvert uten ekstra kostnad.

* Det er jeg som oppdretter som bestemmer hvilke hamster som settes ut på fôr da denne må ha ønskede kvaliteter og egenskaper for videre avl.
* Det er hovedsaklig hanner som settes ut på fôr siden det større risiko for skader, varige men og i verste fall død for hunner under svangerskap og fødsel.   
* En hann må kun være hos meg under parring, evt til fødsel dersom fôrvert bor et stykke unna. 
* En hunn benyttes vanligvis kun til 1 kull, men i sjeldne tilfeller kan 2 kull også være aktuelt. Jeg har hunnen hos meg en kort tid før parring og frem til ungene blir avvendt.