Til salgs

Til salgs


     Ønsker å kjøpe hamser fra oss må du lese gjennom "kjøpsinformasjon" før du sender en mail til Gullskogenhamster@hotmail.com. 
 

Dersom det ikke er ledige hamsterunger for salg akkurat nå, er det alltid mulig å sette seg opp på venteliste for å få velge før andre interessenter ved førstkommende eller annet ønsket kull. Gi meg beskjed, så skriver jeg deg opp.


*************************************

Aktuelt:

Det ble født et stort kull med hamsterunger den 11. Mai der det vil komme flere unger for salg. Reservasjoner kan tas imot nå. Se informasjon om kullet her:

Gullskogen har flere planlagte kull, se info her:

*************************************

Ønsker du å gi en voksen hamster et nytt hjem?


Gullskogen vil til tider ha voksne hamstere som søker nye hjem da de er ferdige i avl hos oss. Ta kontakt for informasjon om aktuelle omplasseringer. 

Vil du ha hamster på fôravtale?


Gullskogen tilbyr muligheten for å ha hamster på fôravtale. Dette innebærer at du som fôrvert får en hamster "gratis" mot at jeg kan benytte denne i avl. Etter at jeg er ferdig med å benytte denne i avl, blir eierskap overført til deg uten kostnad.

* Det er jeg som oppdretter som bestemmer hvilke hamster jeg ønsker å sette ut på fôr. 
* En hunn vil jeg kun bruke til ett eller max to kull. Jeg har hunnen hos meg fra parring og frem til ungene blir avvendt. 
* En hann trenger jeg kun å ha hos meg fra parring til fødsel. 
* Du som fôrvert må bo i nærheten av meg.